FRØKEN FROST GIVER DEN EN PÅ BÆRRET

Viborgs Italienske Is butik Frøken Frost i St. Sct. Peder stræde gør klar til

 skolestart, ved at tilbyde en helt ny is, baseret på et unikt bær: Tayberry!

 

Fra mandag i uge 33 kan is-hungrende unge og voksne få stillet deres trang til oplevelser og nyheder af den hjemmelavede slags.

Sammen med sin franske frugtleverandør præsenterer Frøken Frost en sorbet-is lavet på det unikke bær: Tayberry. Tayberry er en krydsning mellem vilde brombær og hindbær, og blev først opdaget i Californien i 1881, hvorefter det nærmest forsvandt.
Ca 100 år senere udviklede den skotske hortikulturist Derek Jennings bærret på ny, og opkaldte det efter området ved den skotske flod TAY, deraf navnet Tayberry.

 

Frøken Frosts franske frugtleverandør har gennem tre år opformeret bærbuskene på egne arealer i Bretagne og har i år lanceret bærret, til brug i desserter. Frøken Frost er ene om at præsentere bærret i sorbet-is i Danmark.

Smagen kan bedst betegnes som en mild men intensiv smag af netop vilde brombær og hindbær, med en meget fin smagsnote. Farven varierer fra lille til skinnende rød. Det er sit helt eget!

 

Indehaver af Frøken Frost Rene Seehou siger: ”Frøken Frost bragte hjemmelavet italiensk is til Viborg og føler os forpligtede til at forkæle vores kunder med smagsoplevelser de ikke finder andre steder, men som de altid kan genkende hos os. Jeg er naturligvis stolt over, at Frøken Frost er udvalgt til at præsentere den første Tayberry-sorbet i Danmark. Og selvom vi i år kun har fået bær til få ugers is-produktion, håber vi at vores trofaste kundeskare har mod på denne unikke smagsoplevelse.

Øl-stafet 2015

Igen i år arrangerer Kulturjægerne ølstafet om Søndersø. Sidste år prøvede gruppen kræfter med det storstilede arrangement for første gang, og det blev en markant succes, både bedømt på selve dagen samt de efterfølgende reaktioner.

Ølstafetten ligger i år på en lørdag, den 23. maj.

Sidste år deltog omkring 1000 unge i festen, der i et fremragende sommervejr morede sig gevaldigt ved Søndersøs bred. Konceptet for ølstafetten går i al sin enkelthed ud på, at man på hold af tre-fire personer løber om søen med en kasse øl. På turen drikkes indholdet, og de første i mål vinder. Mange vil nok mene, at det bare handler om at være med.

Kilde Viborg stift folkeblad Torsdag den 12. marts 2015

Pigerne fra Frøken Frost tanker op med is før deres tur rundt om Søndersø til årets øl-stafet!

Frøken frost åbnede sæson 2015 den 18. marts. I forbindelse med åbningen blev der som sædvanligt uddelt gratis is. Og som noget nyt har Frøken Frost i år Italiensk softice

I løbet af de 2 timer som butikken havde åben var der over 700 personer som kikkede forbi.

 

2015 dørene åbnes den 18. april for issæsonen hvor Frøken frost delte gratis is ud til alle

Glade is-spisere i kø!

Allerede halvanden time før åbning var der kø. Og køen voksede!

Til åbningen var der 24 forskellige is varianter og som noget nyt kunne man også vælge italiensk softice!

Frøken frost åbnede sæson 2012 den 15. marts. I forbindelse med åbningen blev der som sædvanligt uddelt gratis is.

I løbet af de 2 timer som butikken havde åben var der hele 601 personer som kikkede forbi.

Da butikken åbnede med at køre koen frem jublede de glade og forventningsfulde folk i køen- ung som ældre:-) 

Frøken frost har altid koen fremme for at indikere at butikken har åbent!

Allerede inden butikken åbnede dørene op var køen lang

Isspiser i kø

Is spiser i kø

Og køen voksede

Så blev butikken åbnet og køen voksede sig bredere og længere, men alle som stod i kø fik en is!

Is montret inden åbning

Der var fremstillet store mængder is tidligt fra morgenstunden som blev udleveret i bæger med 2 kugler pr. person

Frøken frost åbnede for sæson 2013 den 6. marts med gratis til alle. I år var der en lille overraskelse til alle i køen i form af en bobble tea som Frøken Frost lancerede med åbningen. Bobble tea er et nyt og spændende koncept som vi håber kunderne vil tage til sig.

I løbet af de to timer blev der udleveret næsten 600 gratis is og 475 Bobble Tea (sidstnævnte i en lille udgave i forhold til den normale størrelse

Allerede 1 1/2 time før åbning stod de første i kø.

Og køen voksede sig længere og bredere

Kunderne hyggesnakker mens de venter